Läs en bra bok i kombination av en kopp Matcha te

Nu när sommaren tar farväl och den mörka årstiden kommer allt närmare är det skönt att krypa upp i soffan och läsa en god bok. Tillsammans med en kopp Matcha te blir det ännu mer avkopplande. Äntligen går du ner i varv efter en svår dag.

Denna tesort, som du kanske inte känner till, har varit en del av den japanska traditionen i flera hundra år. Men det är först under de senaste åren som hälsomedvetna människor i Europa och USA pratar om det på allvar.

Ett grönt te

Matcha, som betyder grönt te, är idag en populär hälsodryck i hela världen. Ett stenmalet, grönt te av de allra finaste bladen. Klicka här för att få veta mer om bakgrunden och smaken. Den är lite svår att beskriva men kommer att bli en upplevelse.

Ta fram din favoritbok och sätt dig bekvämt till rätta. Du som tycker om te men ännu inte druckit Matcha är på väg att göra en mycket trevlig bekantskap. Det är ungefär som att lära känna huvudpersonerna i riktigt bra böcker. Nu kan du resa till fjärran östern i dina drömmar. Både din bok och ditt te hjälper dig.