Koppla av och sticka en egen filt

Nu när vintermörkret närmar sig så kan det vara bra att göra sådant som hjälper mot vinterdepressioner. Ett tips är att krypa upp i soffan och koppla av utan skärmar. Dessa omger oss alltför mycket, och för att verkligen slappna av kan du behöva göra något annat. Vårt tips är att börja sticka.

Skapa inredning som hjälper mot vinterdepressioner

Något som också är perfekt mot vinterdepressioner är att hålla dig varm och gosig. Därför vill vi lyfta fördelarna med att sticka en filt. Inte nog med att du övar dig på och underhåller ditt stickande, utan du får en sak som verkligen kommer att bli använd. Den kan dessutom användas av hela familjen!

Att inreda med textilier är bra om du vill förnya eller göra hemmet mysigare, och genom att skapa en filt på egen hand kan du se till att den matchar din redan befintliga inredning. Den kommer dessutom att vara extra älskad och betydelsefull eftersom du har gjort den själv.

Vare sig du föredrar grov ull eller miljövänliga pet-garn så finns det du behöver online. Kika på utbudet och beställ här så ska du se att du kommer att hitta något för dig och ditt hem, redan idag.

KategorierOkategoriserade